Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Новият сезон на „Кученцето Пат“ ще зарадва най-малките зрители с изцяло нови приключения

Новият сезон на „Кученцето Пат“ ще зарадва най-малките зрители с изцяло нови приключения

Аз детето | 2020-09-14

Новият сезон на „Кученцето Пат“ ще зарадва най-малките зрители с изцяло нови приключения

Той има четири крака, чувствително носле и големи приятелски очи. Тя е любопитно и приключенско момиче, което често не осъзнава колко много дължи на приятелчето си Пат. Двамата са гаранция за забавление. На 21 септември по Boomerang започва вторият сезон на „Кученцето Пат“.

Пат е малко кученце с мили, големи очи и още по-голямо сърце. Той е готов да направи абсолютно всичко, за да спаси любимата си приятелка – няколкогодишната Лола. Това не е никак лесна задача, защото момиченцето е много безгрижно и любопитно дете. Освен това животът на Пат постоянно се затруднява от съседа на Лола – Виктор и неговото куче Танк. Тези двамата обичат да заговорничат и да творят пакости, така че Пат винаги е нащрек.

Пред най-малките зрители ще се разкрият изцяло нови приключения на това решително кученце и неговата приятелка. В най-новите епизоди приятелите ще празнуват заедно Коледа и Хелоуин, а щастливото куче Пат просто ще надмине себе си в измислянето на креативни начини и сложни планове за спасяване на Лола от бъдещите неприятности.

Началото на новите епизоди от поредицата „Кученцето Пат“ ще бъде на 21 септември и ще продължи всеки ден от 18:20 ч. по Boomerang.

Прочетете още:
Момчето, кученцето, котенцето и жабчето
Моето сладко кученце Бенита
Лаят ли прерийните кученца?
14 неща, които кучето ви иска да каже, но не може и ние ще го заместим



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град