Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Още завладяващи и интересни игри в Steam, които няма да ви струват и стотинка

Още завладяващи и интересни игри в Steam, които няма да ви струват и стотинка

Аз детето | 2020-09-19

Още завладяващи и интересни игри в Steam, които няма да ви струват и стотинка

Притежаваното от Valve приложение Steam е източник на компютърни игри за много хора. Неговата енциклопедична библиотека и постоянният приток на нови заглавия го правят фантастичен магазин за жадни за забавление геймъри в търсене на най-различни видеоигри. Но всеки, който е имал опит с приложението често остава разочарован, защото открива, че която и игра да си хареса, трябва да се плати. Steam обаче може да се похвали и с много отлични безплатни игри, на които можете да се насладите, без да харчите нито стотинка. Ето и нашите любими, които ви съветваме да опитате.

Нашият списък обхваща широка гама от жанрове, включително екшън, мултиплейър стрелба, битка с карти, военна симулация и дори бой в парти стил. Разбира се, можете да очаквате и няколко емблематични игри, като много популярната Dota 2 на Valve и Counter-Strike: Global Offensive. Но има много заглавия, които можем да разгледаме и сме сигурни, че има поне една компютърна игра, която непременно ще привлече вниманието ви. И така, защо да не излезете от зоната си на комфорт и да опитате нещо ново? Няма да ви струва нищо.

Path of Exile

Ако обичате Diablo, особено Diablo II, тогава може да искате да опитате и Path of Exile. В тази игра ще управлявате един герой от гледна точка отгоре надолу и ще нападате подземия и изследвате пещери, докато убивате чудовищата, които пречат на вашата мисия. Ще можете да взаимодействате с други играчи, но излизането навън в дивата природа хвърля вас и вашите приятели в произволно генерирани карти, пълни с плячка за събиране и животни, които да убивате или пък те вас...

Planetside 2

Тази игра ще ви заведе на интересно място – планета на която се води ожесточена война, но не каква да е. Тук ще разполагате с футуристични превозни средства, експлозивни оръжия и странни същества за съюзници. Налице са много опции за интересна игра от самото начало, включително различни класове и типове превозни средства, което ви дава много стилове на игра, от които можете да избирате. Можете да се справите сами с войната, ако имате смелост, но Planetside 2 може да се похвали с гъста база от играчи, така че със сигурност не пречи да се съюзите с ветераните, които ще ви покажат как да станете най-добрите геймъри.

Shadowverse CCG

Дигитална, колекционерска игра с карти, която може да се похвали с привличащи вниманието произведения на изкуството в аниме стил. Играта се радва на нови актуализации на всеки няколко месеца, което добавя нови карти и променя баланса на играта. Основният геймплей е да се опитвате стратегически да намалите защитата на врага до нула или да принудите врага да изтегли карта от „празна колода“. Ако се интересувате от игри с карти или никога не сте опитвали силите си в такава, Shadowverse CCG може да е просто играта за вас.

Smite

Smite е MOBA (или игра с битка на арена в мултиплейър режим) от трето лице, която противопоставя божества от дузина пантеони един срещу друг в арена 5 срещу 5. Всеки играещ герой има основна атака и четири специални способности, които могат да се използват стратегически по време на битка. Уникалната перспектива на играта от трето лице прави битката изненадващо динамична.

War Thunder

War Thunder е автомобилна бойна екшън игра, подобна в някои отношения на серията World of Tanks на Wargaming. War Thunder предлага опростени мачове в аркаден стил, в които два отбора от до 16 играчи могат да изберат любимото си военно превозно средство. Тя също така предлага много подробни битки в симулационен стил, включващи реалистична физика, използване на патрони и механика за ремонт, което със сигурност ще задоволи глада ви за военни игри.

Warframe

Warframe е стилизирана игра със стрелба от трето лице, която може да се сведе до удивително проста история: роботи нинджи, които се бият в космоса. Можете да играете през основната история или да минавате странични куестове, самостоятелно или с приятели. Warframe е стилно изглеждащо заглавие, така че ако искате нещо просто, което обаче да ви ангажира и да е интересно – това е играта за вас

Yu-Gi-Oh! Duel Links

Игрите за дуели с карти имат специално място в Steam, така че е съвсем естествено Yu-Gi-Oh! Да влезе в дигиталното пространство, за да предложи на феновете на поредицата много стратегически вълнения. Duel Links се радва на доста положителен прием от пускането си през 2017 г., насърчавайки играчите да се грижат и да създават тестето на мечтите си. Редовно се въвеждат нови тестета и карти, което дава на играчите постоянно променяща се среда, за да се усъвършенстват и да им е интересно.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град